Hevosen kengityskoulu verkkokurssi

69,00 

Tällä verkkokurssilla opit, miten hevonen koulutetaan kengitykseen. Kurssilla käydään niin nuoren hevosen opettaminen kengitykseen kuin kengitysongelmaisenkin uudelleen koulutus.

Osasto:

Kuvaus

Jos nuoren hevosesi kengityskoulutus on ajankohtaista, tämä on verkkokurssi sinulle tueksi hyvien tapojen ja rennon suhtautumisen opettamiseen heti alusta alkaen. Näillä ohjeilla vältät ongelmia, joita joutuisit korjaamaan myöhemmin.

Tai jos sinulle on hevonen, joka ei osaa käyttäytyä hyvin kengityksessä, tältä kurssilta saat vinkit ongelmakäytöksen korjaamiseen ja rentouden saavuttamiseen. Jos hevosella on ongelmia kengityksessä, tarkista ensin, että kipu ei ole ongelmien syynä. Jos taustalla onkin opittu tapa tai jo hoidettu kipu, asteittainen koulutus auttaa. Siihen saat ohjeet tältä kurssilta.

Tällä verkkokurssilla siis opit, miten hevonen koulutetaan kengitykseen. Kurssilla käydään nuoren hevosen opettaminen kengitykseen ja kengitysongelmaisen uudelleen koulutus.

Tästä kurssista kengittäjäkin kiittää!

Tutustu kurssiin paremmin täällä https://hevostaitoakatemia.fi/koulutuksemme/verkkokurssit/kengityskoulu-myyntisivu/

*****

Materiaali on käytössäsi vähintään vuoden! Voit myös liittyä kurssiryhmään Facebookissa. Voit esittää siellä kysymyksiä ja lähettää halutessasi videoita, joiden avulla tuen teitä hevosten koulutuksessa.

Tämänkin kurssin alle kannattaa ensin käydä Hevosen maastakäsin kouluttamisen 1 kurssi. Hevosen pitäisi vähintään osata seistä paikoillaan käytävällä. Mm. sen opettaminen neuvotaan tuolla 1 tason maastakäsittelykurssilla.

Kurssi sisältää lähes 3 tuntia videomateriaalia kahden eri hevosen koulutuksesta.

Kurssi on tehty hevoskouluttaja Mervi Pakolan ja kengittäjä Elina Hautalan kanssa yhteistyössä. Elinalla on myös koulutustaitoa kengitystietämyksen lisäksi.

Tutustu paremmin Mervin koulutustaustaan täältä: https://hevostaitoakatemia.fi/koulutuksemme/kouluttajat/