Hevosen kengityskoulu

Eikö hevosesi osaa käyttäytyä hyvin kengitystilanteessa? Tai onko sinulla nuori hevonen, joka pitäisi valmistella ensimmäiseen kengitykseensä?

Tämä verkkokurssi sopii sinulle, jos sinulla on

  • nuori hevonen, joka pitäisi valmistella ensimmäiseen kengitykseensä
  • kengitysongelmainen hevonen, jonka haluat uudelleen kouluttaa

Tämän kurssin käytyäsi osaat kouluttaa hevosen kengitykseen. Kurssilla käydään niin nuoren hevosen opettaminen kengitykseen kuin kengitysongelmaisenkin uudelleen koulutus.

Jos nuoren hevosesi kengityskoulutus on ajankohtaista, tämä on verkkokurssi sinulle tueksi hyvien tapojen ja rennon suhtautumisen opettamiseen heti alusta alkaen. Näillä ohjeilla vältät ongelmia, joita joutuisit korjaamaan myöhemmin.

Tai jos sinulle on hevonen, joka ei osaa käyttäytyä hyvin kengityksessä, tältä kurssilta saat vinkit ongelmakäytöksen korjaamiseen ja rentouden saavuttamiseen.

Huom! Jos hevosella on ongelmia kengityksessä, tarkista ensin, että kipu ei ole ongelmien syynä. Erityisesti ongelman ollessa hankala, on erittäin todennäköistä, että syynä onkin kipu. Silloin täytyy ensin löytää ja hoitaa kip Jos taustalla onkin opittu tapa tai jo hoidettu kipu, asteittainen koulutus auttaa. Siihen saat ohjeet tältä kurssilta.

Tästä kurssista kengittäjäkin kiittää!

Tällaista tekemistä kurssilla näet:

Tässä kurssilla esiintyvälle kengitysongelmaiselle on jo opetettu jalan nosto pyynnöstä ja lähdetty siedättämään kengän naputukseen sen ollessa jalassa. Kurssilla videoissa on vielä ääniraita, jossa selitetään, mitä tehdään. Tällä kurssilla hyödynnetään ruokapalkkaa hevosten kouluttamisessa.

Materiaalit ovat käytössäsi vuoden! Voit myös liittyä kurssiryhmään Facebookissa. Voit esittää siellä kysymyksiä ja lähettää halutessasi videoita, joiden avulla tuen teitä hevosten koulutuksessa.

Jos hevonen ei seiso paikoillaan käytävällä, kannattaa ensin opettaa se maastakäsittelykurssiemme ohjeilla.

Kengityskoulu verkkokurssi sisältää lähes 3 tuntia videomateriaalia kahden eri hevosen koulutuksesta.

Tässä videolla näet ennen jälkeen tilanteet kurssilla esiintyvästä kengitysongelmaisesta hevosesta, nuoresta orista nimeltään Topi.

Kuka kurssilla opettaa?

Kurssilla opettaa hevoskouluttaja, hevostaitokouluttaja, hevoshieroja Mervi Pakola Hevostaito Akatemiasta. Mervillä on koulutus- ja kuntoutuskeskus hevosille Nivalassa, Pohjois-Pohjanmaalla.