Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassaolo

Ehdot ovat voimassa 30.11.2019 alkaen.

Soveltamisala

Näitä sopimusehtoja noudatetaan Hevostaitoakatemian (y-tunnus 2200160-2) asiakkaalle verkossa tarjoamissa palveluissa. Myymme verkossa palveluita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen.

Palvelun kuvaus

Hevostaito Akatemia tarjoaa koulutuspalveluja sekä verkkokursseja. Verkkokurssit ovat internetissä WordPress-pohjaisessa koulutusympäristössä.

Tilaaminen ja hinnat

Verkkokursseille osallistuminen tapahtuu rekisteröitymällä ja tilaamalla kyseinen tuote Hevostaitoakatemian verkkokaupan kautta.  Tilaaminen edellyttää henkilötietojen sekä toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Palvelujen käyttö edellyttää, että asiakkaalla on käytössään internet-yhteys sekä tietokone tai nettiyhteyden mahdollistava mobiililaite. Tilattu verkkokurssi on asiakkaan käytössä 12 kk ostohetkestä.

Hinnat veloitetaan verkkokaupassa tilaushetkellä olevan hinnaston mukaisesti. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Hintoihin ei lisätä toimituskuluja. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Asiakkaalle lähetetty tilausvahvistus toimii maksutositteena, eikä muuta tositetta lähetetä. Voimassa oleva tilaus on nähtävissä myös asiakkaan omissa tiedoissa Hevostaito Akatemian verkkosivuilla.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Käyttäjätunnukset ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa eteenpäin. Verkkokurssien myyminen tai luovuttaminen eteenpäin ei ole sallittua, vaan voi johtaa käyttäjätilin sulkemiseen.

Tilauksen peruuttaminen

Asiakas saa verkkokurssin käyttöönsä välittömästi maksamisen jälkeen. Se tarkoittaa, että palvelun toimittaminen asiakkaalle on aloitettu asiakkaan suostumuksella sähköisesti ennen etämyyntiä koskevan 14 vuorokauden peruuttamisajan päättymistä. Tästä syystä 14 vuorokauden peruuttamisoikeus ei koske Hevostaitoakatemian verkkokaupasta ostettuja verkkokursseja.

Ongelmat palvelun käytössä

Mikäli Hevostaito Akatemian verkkokaupan tai verkkokurssien käytössä ilmenee teknisiä tai muita ongelmia, asiakkaan tulee ottaa pikaisesti yhteys Hevostaito Akatemiaan joko sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystiedot löytyvät verkkosivujen alatunnisteesta sekä ”Yhteystiedot” -sivulta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Hevostaito Akatemia käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Vastuurajoitus

Hevostaito Akatemia ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä vahingoista. Hevostaito Akatemia ei vastaa tuotteissa, palveluissa tai digitaalisissa sisällöissä mahdollisesti olevista virheistä aiheutuneista vahingoista. Hevostaito Akatemia ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka johtuvat tuotteiden tai palveluiden käytöstä. Hevostaito Akatemia ei vastaa mistään välillisistä vahingoista. Kun teet harjoitteita itse hevosen kanssa, niin huomioi että olet itse täysin vastuussa hevosesta sekä omasta turvallisuudestasi. Suosittelemme harjoitteiden tekemistä yhdessä jonkun toisen kanssa ja suljetussa tilassa. Jos olet epävarma verkkokurssin sopivuudesta omalle taitotasollesi, konsultoi vaikkapa ratsastuksenopettajaasi tai ota yhteyttä Hevostaito Akatemiaan tästä.

Immateriaalioikeudet

Hevostaito Akatemia omistaa kaikki oikeudet videoihin, kirjalliseen materiaaliin, kuviin ja teksteihin Hevostaito Akatemian sivuilla. Nämä oikeudet eivät siirry muille osapuolille esim. verkkokurssin ostossa.

Tieto riidanratkaisuelimistä

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).