Verkkokurssit

Hevostaito Akatemian verkkokauppa on avoinna!

Kurssimme ovat kasvaneet niin suosituiksi, että niissä käy osallistujia jo 500 km säteeltä. Jotta osallistuminen olisi helpompaa kauempaakin, päätimme tehdä teille tarjolle myös verkkokursseja. Jos olet jo käynyt maastakäsittelykurssejamme, voit kerrata siellä opittuja asioita verkkokurssimme avulla.

Ensimmäinen verkkokurssimme täyttyi nopeasti ja keräsikin mahtavat 300 kurssi-ilmoittautumista! Enempää ei pystytty ottamaan mukaan.

Vuoden 2021 alusta verkkokurssimme kansainvälistyvät! Kurssien saatua valtavasti hyvää palautetta ja kurssilaisten saatua aikaan mahtavia tuloksia hevostensa kanssa, tuli ajatusta, että tätä tietämystä olisi hienoa päästä levittämään vieläkin laajemmalle. Siitä syntyi Mervi Pakola Horse Academy. 

Verkkokurssimme on suunnattu jokaiselle hevosihmiselle, joka on kiinnostunut luomaan hevoseensa hyvän suhteen, ymmärtämään hevostaan ja opettamaan hevoselle hyviä käytöstapoja tai uusia asioita eri tilanteissa. 

Verkkokurssin avulla tehtäviin voi palata milloin tahansa. Kurssin aikana on myös mahdollista kysyä, miten oman hevosen kanssa kannattaisi toimia. Tämä onkin ollut suuri etu hevosia kotona kouluttaessa.

Maastakäsittelyn verkkokurssi pitää sisällään yksinkertaisia, helppoja ja erittäin hyödyllisiä maastakäsittelyharjoituksia, joita käytämme päivittäin hevosia käsitellessämme ja kouluttaessamme. Harjoitusten tavoite on luoda hevoseen hyvä suhde ja opettaa hevoselle hyviä käytöstapoja. Harjoituksilla voi myös korjata joitain käytösongelmia sekä välttää ongelmien muodostumista. Näillä harjoituksilla korjaamme suurimman osan maastakäsin ilmenevistä käytösongelmista hevosia kouluttaessamme.

Rentous on yksi tärkeimpiä asioita hevosia käsitellessä ja kouluttaessa. Maastakäsittelyn ensimmäisellä kurssilla opit myös, mitä asioita pitää ottaa huomioon, jotta hevosesta voidaan kouluttaa rento ja rauhallinen kumppani. Sellainen, joka haluaa tehdä asioita kanssasi.

Kurssimme sisältävät yleensä havainnollistavia käytännönharjoituksia hevosten kanssa sekä teoriaa hevosen kouluttamisesta. Hevosen kouluttaminen on helppoa, kun on selkeät ja yksinkertaiset ohjeet mitä, miten ja miksi. Kurssimme ovatkin saaneet paljon kehuja selkeydestään ja ohjeiden helposta noudatettavuudesta.

Verkkokaupassamme on nyt verkkokursseja myös muista hevosen kouluttamiseen liittyvistä aiheista. Maastakäsittelykursseista on hyvä aloittaa, sillä ne toimivat kaiken pohjana.

Mitä tarvitset osallistumiseen

Tarvitset vain toimivan verkkoyhteyden, pääsyn verkkokurssialustallemme ja mahdollisuuden katsoa videoita sitä kautta. Voit siis halutessasi katsoa videoita myös kännykältäsi hevosen koulutuksen lomassa. Myös hevonen, jolla voit harjoitella auttaa toki harjoitusten omaksumisessa. Maastakäsittelykursseilla narupäitset ja koulutusnaru ovat myös eduksi, mutta eivät välttämättömiä.

Miten kauan voit opiskella

Kurssimateriaalit ovat katsottavissa vähintään vuoden, joten sinulla on hyvin aikaa myös palata kertaamaan tehtäviä kurssialustalle silloin, kun tarvitsee.

Miten pääset mukaan

Sivun yläreunasta ”Kauppa” -painikkeesta pääset verkkokauppaamme. Valitse sieltä sinua eniten kiinnostava verkkokurssi. Tervetuloa mukaan!

Jos olet jo ostanut oman kurssisi, löydät ne kohdasta ”Omat kurssit”.

 

Peruutusharjoitus

Osta kurssit kätevästi verkkokaupasta!

Kurssin saat heti käyttöösi ja voit alkaa opiskelemaan juuri silloin kun sinulle sopii. Tervetuloa oppimaan!