Chat- ja videoneuvonta

Etäisyydellä ei ole väliä, kun käytetään hyväksi etäpalveluita! Nyt saat apuni missä vain.

Voin auttaa hevosen koulutusasioissa, ongelmakäytöksen kouluttamisessa, kipuasioissa, ratsastusvalmennuksessa tai missä nyt haluatkin ammattitaitoani hyödyntää ja saadaan se onnistumaan etäpalveluiden kautta. Autan mielelläni!

Maksa palvelu verkkokaupassamme https://hevostaitoakatemia.fikauppa ja varaa aika minulta sähköpostitse mervi(at)hevostaitoakatemia.fi tai Whatsappilla 0400184030. Voit myös ensin varata ajan ja käydä sitten maksamassa palvelun. Palvelu tulee olla maksettuna ennen varattua aikaa.

Jotta etäpalvelu onnistuu, tarvitset Whatsappin, puhelimen ja puhelimeesi internetin. Eli, kun Whatsappisi toimii normaalisti, voidaan etäapu hoitaa sillä. 🙂

Videopuheluissa tarvitset avuksesi kuvaajan, jos haluat itse olla vapaa kouluttamaan tai ratsastamaan hevostasi. Jos ratsastat, kannattaa hankkia handsfree, jonka kautta kuulet ääneni.

Nyt ei tarvitse enää pähkäillä yksin, vaan saat ammattitaitoni käyttöön missä vain!
P.s. Lastauskoulutuksissa autan etänä vain, jos olen jo neuvonut systeemin sinulle ja hevosellesi paikan päällä. Jatkokoulutus voidaan tehdä myös etänä. 😊🙏

Neuvonnan ostat kätevästi verkkokaupasta!