Lännenratsastuksen perusteet verkkokurssi

219,00 

Tällä kurssilla opit, miten hevoselle opetetaan perusteet lännenratsastuksesta.

Osasto:

Kuvaus

Onko lännenratsastusvalmennuksiin pitkä matka tai haluaisit niiden tueksi oppia myös verkossa?

Oletko haaveillut lännenratsastuksen opettamisesta hevosellesi? Oletko kiinnostunut lajista, mutta et vielä tiedä siitä juurikaan? Vai harrastanut lajia jo pidempään, mutta haluaisit oppia paremmin, miten lännenratsastuksen perusteet opetetaan hevoselle?

Tällä verkkokurssilla opit, miten lännenratsastuksen perusasiat opetetaan hevoselle. Kurssilla opetetaan 4-vuotiaalle pre-hevosristeytykselle lännenratsastuksen perusasioita n. 6 viikon ajan.

Verkkokurssi on tarkoitettu

  • aloittelevalle lännenratsastajalle, joka haluaa opetella lännenratsastusta hevosensa kanssa
  • jo osaavammalle lännenratsastajalle, joka haluaa oppia, miten lännenratsastusta opetetaan omalle tai lainahevoselle

Kurssin jälkeen osaat kouluttaa hevosellesi lännenratsastusavuin

  • siirtymiset käynti, ravi, laukka, peruutus ja pysähdys
  • pohkeenväistö
  • spinin alkeet
  • kääntyminen kaulaohjalla
  • takaosan väistö
  • hyvän lännenratsun muodon ja rauhallisen liikkeen

Kuka kurssilla opettaa?

Kurssilla opetan minä eli Mervi Pakola. Olen kisannut lännenratsastuksen All Around lajeissa alue- ja kansallisella tasolla itsekoulutetuilla hevosilla menestyksekkäästi. Työhöni kuuluu päivittäin hevosten kouluttaminen niin lännen- kuin kouluratsastukseenkin. Lisäksi autan erilaisissa ongelmatilanteissa hevosten kanssa. Olen käynyt mm. eläintenkouluttajan ammattitutkinnon, joka on antanut lisätietoa hevosen kouluttamisesta. Suurimman oppini erilaisten koulutusten lisäksi lännenratsastukseen olen saanut useilta mahtavilta valmentajilta, joista tärkeimpiä ovat olleet Meeri Simula ja Mark Shaffer.

Tervetuloa mukaan verkkokurssille!

Kurssipalautteita:

”Ostin Mervin lännenratsastuksen perusteet -koulutuksen, koska halusin uutta tekemistä hevoseni Maskan kanssa.
.
Maska ei oikein toiminut perinteisessä ratsastuksessa, se ei ollut kuulolla eikä sitä kiinnostanut se homma ollenkaan. Olipa mahtavaa huomata, että heti ensimmäisestä harjoittelukerrasta lähtien Maska oli eri tavalla mukana ratsastuksessa, se kuunteli ja toimi pienin avuin.
.
Tuntui hyvältä vihdoinkin löytää meille se oma tekeminen, se meidän juttu, josta me molemmat tykätään.
.
Kurssi on selkeä, hyvät videot ja opetus, niin että tällainen aloittelijakin pääsee helposti mukaan. Opetettavat asiat ovat omissa osioissaan, joten kurssia on helppo edetä omaan tahtiin ja lisäksi se on voimassa vuoden ajan, niin pääsee tarkistamaan omia harjoituksiaan tarpeeksi kauan.
.
Lisäksi pidän Mervin tavasta opettaa, se on kannustava ja selkeä. Nyt me ollaan Maskan kanssa löydetty yhteinen harrastus ja tekeminen, josta me molemmat nautitaan.”
.
-Raija ja Maska
.
”Lännenratsastusta olin kokeillut kerran ennen Mervin kurssia, mutta omalla hevosellani ei ollut aiheesta mitään kokemusta. Se olikin hienoa, että tällä kurssilla saatiin opastukset sekä ihmisille, että myös hevosille.
Videot olivat selkeitä ja avasivat juuri kaiken tarpeellisen tekstien lisäksi.
.
Oli myös kiva plussa, että käytiin kurssin alussa läpi myös varusteita ja mistä sellaisia voi ostaa sekä ajatuksia pystyi käymään läpi muiden kurssilaisten kanssa Facebook-ryhmässä.
.
Oli kaikin puolin toimiva kurssikokonaisuus, jota voin ehdottomasti suositella muillekin!”
-Nette
”Tämä kurssi oli tosi hyvä ”starttipaketti” vasta-alkajalle. Hevonen on kehittynyt kivasti kun harjoittelussa on ollut alusta asti selkeät tavoitteet ja ohjeet niiden saavuttamiseen.
.
Lännenratsastuksesta löytyy netistä aika vähän sellaista ”ruohonjuuritason” tietoa, videoita yms. vaikka perusteet on ne mistä taitavammatkin ovat lähteneet liikkeelle. Tämä kurssi paikkasi juuri sitä! Kiitos!”
.
-Lotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lännenratsastuksen perusteet verkkokurssi”