Hevosen kivun tunnistaminen verkkokurssi

139,00 

Tällä kurssilla opit, mitä käytän apunani miettiessäni, onko hevonen kipeä vai eikö ja mistä kivun syytä kannattaisi lähteä etsimään, jotta pääsisimme auttamaan hevosta paranemisessa mahdollisimman pian.

Osasto:

Kuvaus

Olen ammatiltani mm. hevosten kouluttaja ja hevoshieroja. Olen kouluttanut jo pitkään monenlaisia hevosia. Ongelmahevosia kouluttaessani olen huomannut useiden ongelmien johtuvan kivusta, josta hevonen yrittää meille kertoa käytöksellään. Opiskelin hevoshierojan ammattitutkinnon ja monta muuta koulutusta voidakseni tunnistaa hevosen kipua ja auttaa siinä hevosta mahdollisimman pian.

Tällä kurssilla opit, mitä käytän apunani miettiessäni, onko hevonen kipeä vai eikö ja mistä kivun syytä kannattaisi lähteä etsimään, jotta pääsisimme auttamaan hevosta paranemisessa mahdollisimman pian.

Opit hevosen kipukäytöksestä niin teoriassa kuin käytännönohjeitakin kivun selvittämiseen. Näet myös kolmen eri hevosen kivun tutkimista käytännössä.

Lisäkseni olen saanut tälle kurssille mukaan aivan mahtavia hevosen hyvinvointi- ja terveysalan ammattilaisia kertomaan aiheesta sinulle. Mukana on erityisesti eläimen kipuun perehtyneen eläinlääkäri Ann-Helena Hokkasen luento Hevosen kivun tunnistamisesta sekä tunnetun hevososteopaatti Tiina Katajan luento hevosen kivusta ja heijastekivuista.

Teoriatiedon lisäksi opit hevosen liikkeistä ja niiden arvioinnista, lihaksiston epätasapainosta, reflekseistä, palpoinnista ja muusta hevosen tutkimisesta sekä siitä, miten voit antaa hevosen itsensä kertoa, missä tuntuu epämukavalta.

Olen hyvin onnellinen, jos lähdet mukaan tälle luennolle! Sen aihe on mielestäni äärimmäisen tärkeä jokaiselle hevosihmiselle. Jotta ymmärtäisimme hevosiamme paremmin ja voisimme auttaa niitä kiputiloissa mahdollisimman aikaisin. Kiitos, että luit tähän asti ja lämpimästi tervetuloa mukaan kurssille, jonka tärkein tavoite on hevosten auttaminen.

Kurssilla on videomateriaalia 4 tuntia 52 minuuttia sekä tekstiä.

Tähän kurssiin ei sisälly suljettua tukiryhmää, mutta voit liittyä kaikille avoimeen hevosen kipu FB ryhmään täältä https://www.facebook.com/groups/1856089404540961