Hevosen maastakäsin kouluttaminen 2 verkkokurssi

98,00 

Toinen verkkokurssi hevosen maastakäsin kouluttamisesta. Tällä kurssilla pääset oppimaan haastavampia harjoituksia maastakäsin hevosesi kanssa. Tälläkin kurssilla on kyse arjessa hyödyllisistä taidoista ja yksinkertaisista harjoituksista, joita jokaisen hevosen omistajan olisi hyvä opetella kouluttamaan ja käyttämään hevosensa kanssa.

Osasto:

Kuvaus

Toisella verkkokurssi opetellaan pidemmälle vietyjä harjoituksia maastakäsin hevosen kanssa.  Ensimmäisen kurssin harjoitusten avulla olet oppinut saavuttamaan rennon ja ihmiseen keskittyneen mielentilan hevoseltasi. Sen pohjalta on hyvä lähteä harjoittelemaan haastavampia harjoituksia hevosen kanssa. Käythän siis ennen tätä kurssia 1 kurssin hevosen maastakäsin kouluttamisesta.

Tällä kurssilla opit kouluttamaan hevosellesi:

  • pään taivutuksen
  • takaosan väistön
  • etuosan väistön
  • ympyrälle lähetyksen ja siellä juoksutuksen
  • siedätysharjoitukset

Näiden yksinkertaisten harjoitusten avulla pääset luomaan hyvän pohjan hevosen kanssa harrastamiseen ja kilpailemiseen. Voit myös ratkaista näiden avulla joitain hevosen kanssa ilmeneviä ongelmia. Mm. siedätysharjoituksilla on iso merkitys jokaisen hevosen elämässä. Jos hevonen siedätetään eri asioihin jo nuorena, on sen kanssa toimiminen helpompaa uusissa ja jännittävissä tilanteissa tai erilaisten asioiden tullessa arjessa eteen. Kun hevonen tietää, mitä siltä toivotaan ja sillä on hyviä kokemuksia erilaisista tilanteista, se pystyy suhtautumaan rennosti uusiinkin asioihin.

Tälläkin kurssilla on yli 2 tuntia videomateriaalia hevosen kouluttamisesta.

Saat myös tukeni hevosen koulutukseen Facebookiin luodun ryhmän kautta. Siellä on myös helppo lähettää videoita, joiden avulla pystyn auttamaan paremmin hevosesi koulutuksessa.

Materiaalit ovat käytössäsi vähintään puoli vuotta.