Hevosen kuntoutuspaikka Nivalassa

1 290,00 

Tällä tuotteella voit maksaa osissa hevosen kuntoutuspaikan Koulutus- ja kuntoutuskeskus Hevostaito Oy:ssä valitsemalla maksuvaihtoehdoksi Op laskun tai Alisa laskun.

Osasto:

Kuvaus

Lue lisää kuntoutuspaikoistamme https://hevostaitoakatemia.fi/hyvinvointipalvelut/

Yleensä kuntoutuspaikat maksetaan sähköpostitse toimitettavalla laskulla. Jos kuitenkin haluat maksaa kuntoutuspaikan osissa, se onnistuu tämän tuotteen avulla. Valitse silloin maksuvaiheessa Op lasku tai Alisa lasku. Tutustu maksuvaihtoehtoihin ennen maksua ja ota yhteyttä Koulutus- ja kuntoutuskeskus Hevostaito Oy:hun sopiaksesi kuntoutuksesta. Paketti täytyy maksaa vasta kuntoutuksen ensimmäisen viikon kuluessa.

Tämä paketti sisältää hevosen liikutuksen tai koulutuksen 4 kertaa viikossa sekä kaikki laitehoidot ja manuaaliset hoidot. Paketti sopii siis hienosti myös hevosille, jotka tulevat koulutukseen, koska niiden hyvinvoinnista huolehditaan silloin monipuolisesti laitehoitojen ja manuaalisten hoitojen tukiessa koulutusta.

Valitse tässä vaiheessa riittävä hevosen kuntoutuksessa oloaika, jotta saat kokonaissumman eriin maksettavaksi. Hinta sisältää 4 viikkoa kuntoutuspakettia.