Päiväys ja aika
11.12.2021 - 12.12.2021
12:00 - 18:00

Tapahtumapaikka
Mäenpään Kartano

Kategoriat


HTO7

Paikka: Mäenpään kartano, Pohosjoentie 10, Pieksämäki

Aihe: Hyvät valmennustaidot

Kurssin vetäjät: NLP ohjaaja Lilli Vanhatalo ja hevostaitokouluttaja Mervi Pakola

Lillin opetusjakso keskittyy siihen, miten voit edistää muiden ihmisten oppimista ja auttaa heitä pääsemään yli oman mielensä luomista rajoitteista. Opit myös käyttämään näitä taitoja itsekin.

Käymme läpi sitä, miten ihminen oppii ja miten oppimista voi edistää. Opit lukemaan ihmisten kehonkieltä ja saat lisää ymmärrystä siitä, miten ihmisen mieli toimii ja miten mielen toimintaan voi itse vaikuttaa. Lisäksi saat välineitä siihen, miten voit auttaa ratsastuspelosta tai kisajännityksestä kärsiviä ihmisiä sekä opit työstämään oman tunnetilasi optimaaliseksi eri tilanteisiin.

Mervi opettaa hyviä valmennustaitoja. Miten opetat selkeästi ja johdonmukaisesti niin, että ihmisten on helpompaa ymmärtää ja oppia. Autoritäärinen opettaminen pelkän kritiikin avulla on mennyttä elämää. Opi ihmisystävälliseksi valmentajaksi, jonka valmennuksissa ihmiset ja hevoset viihtyvät.

Hyvä valmentaja ei vain anna tehtäviä. Hän myös perustelee sen, mitä tehdään, miksi tehdään ja miten tehdään. Käytännönharjoituksissa kurssilaiset pääsevät opettamaan toisilleen aiemmilla kursseilla opeteltuja asioita.

Jos tulet kursseille ensimmäistä kertaa, pääset oppimaan niin valmentamisessa kuin omassa elämässäkin hyödyllisiä mielenhallintataitoja Lillin opastuksella sekä harjoittelemaan muiden HTO kurssilaisten kanssa hevosen maastakäsittelyharjoituksia sekä niiden opettamista muille Mervin opissa.

Vaikka et lähtisikään opettamaan taitoja eteenpäin, hevostaitojen opettaminen muille opettaa sinulle hyvin paljon. NLP harjoitukset sopivat erinomaisesti myös oman ja muiden mielen ymmärtämiseen ja taitojen käyttämiseen haastavissa tilanteissa omassa elämässäsi.

Kurssi pidetään lauantaina klo 12-18 ja sunnuntaina klo 9-15. Pidämme välissä ruokatauon.

Hinnasto

  • Kurssi 390 € / viikonloppu (sis. alv 24%)
  • Päiväkarsina 15€
  • Yökarsina la-su 25€
  • Vuokrahevonen 30€/päivä, 50€/viikonloppu + 25€/yökarsina

ja lisätietoja: https://hevostaitoakatemia.fikoulutus/hpt-hevostaito-osaaja/

Kysy lisää puhelimitse 0400184030 tai mervi(at)hevostaitoakatemia.fi.