HPT Hevostaitoratsastus® neljän päivän leiri 4.-7.6.2020. Varausmaksu.

100,00 

Leirin tavoitteen on parantaa sinun ja hevosesi yhteistyötä ja kommunikaatiota, ja saavuttaa sitä kautta entistä parempia tuloksia koulutuksessa ja ratsastuksessa. Hevostaitoratsastuksessa® tavoitteena on aina rento ja pienin avuin toimiva hevonen, jota on helppo ja mukava käsitellä.

Verkkokaupan kautta voit maksaa varausmaksun, jolloin paikka leirille on varattu sinulle. Loput leirimaksusta (350€) tulee lähempänä leiriä sähköpostiisi lähetettävällä laskulla. Jos joudut perumaan osallistumisesi, varausmaksua ei palauteta.

Osasto:

Kuvaus

Toimiva yhteistyö hevosen kanssa – HPT Hevostaitoratsastus® on tie hevosen kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen.

Leirin tavoitteen on parantaa sinun ja hevosesi yhteistyötä ja kommunikaatiota, ja saavuttaa sitä kautta entistä parempia tuloksia koulutuksessa ja ratsastuksessa. Hevostaitoratsastuksessa® tavoitteena on aina rento ja pienin avuin toimiva hevonen, jota on helppo ja mukava käsitellä.

Hevonenhan oppii aina. Tällä leirillä opetellaan sitä, miten ja mitä me opetamme hevoselle. Opit, miten opetat hevoselle uusia asioita, miten opetat hevosen tekemään paremmin jo osattuja asioita, miten opetat pois huonoja tapoja ratsastaessa, miten motivoit hevosta ratsastaessa, miten saat hevosen työskentelemään rennosti ja kuuliaisesti.

Etenemme ratsukoiden tason ja tarpeen mukaan, joten tälle leirille voit tulla, vaikkei kokemusta kovin paljon olisikaan. Kunhan hevonen löytyy ja selässä pysyt.  Voit tulla hakemaan oppia myös ennen kisoja, jos tuntuu, että kommunikoinnissa on välillä katkoksia ja haluaisit oppia ymmärtämään ja ohjaamaan hevostasi oikeaan suuntaan paremmin.

Esimerkiksi näitä asioita voidaan työstää leirillä. Nuoren tai muuten raa’an hevosen valmistelu ratsastukseen tai ratsastuksen aloitus, paremmat askellajit, rentous, kuuliaisuus, parempi reagointi pohkeelle tai ohjalle, paremmat jarrut, eteenalas -ratsastus, kokoamisen opettaminen tai parantaminen, laukannostojen parantaminen, pohkeenväistön, avo- tai sulkutaivutuksen opettaminen tai parantaminen, vastalaukan opettaminen tai parantaminen, laukkaväistöt ja laukanvaihdot jne. Tarvittaessa teemme asioita myös maastakäsin, pyöröaitauksessa tai korjaamme ratsastajan istuntaa. Tällä leirillä sinulle kerrotaan, miten saat tehtävät onnistumaan. Minä myös mielelläni näytän, miten tehtävät tehdään, jolloin oppiminen on yleensä helpompaa. Jo valmennuksissani käyneiden kanssa voimme jatkaa siitä, mihin on päästy. Pääset intensiiviseen opetukseen neljäksi päiväksi.
Ratsastusleiri omilla hevosilla. Teoriaa, demoja ja käytännönharjoituksia lähinnä ratsastaen, mutta halukkaille myös maastakäsin. Edetään hevosten mukaan. Opetellaan asioita ratsukkona sillä tasolla, millä kukin on ja siitä edeten. Aikaa käyttäen. Neljä päivää hevosten kouluttamista ja ratsastamista opiskellen ajan kanssa. Aikataulu venyvä ja riippuu osallistujamäärästä. Päivät kestävät n. 6-8 tuntia. Lännen- ja kouluratsukot tervetulleita. Myös nuoret hevoset sopivat hyvin kurssille. 🙂
Yöpyminen mahdollista päärakennuksessa (20€/yö). Hevosten majoitus ja heinät sisältyy hintaan. Hevoset hoidetaan itse. Leirin hinta 450 €. Varausmaksu 100€ vähennetään leirimaksusta ja maksetaan ilmoittautumisen jälkeen laskulla. Loput leirimaksusta voi maksaa myös osissa.
Varaa mukaan omat eväät. Keittiö on vapaasti käytössänne kaikkine välineineen.
Leiri järjestetään Hevostaitokeskuksessa Nivalassa. Taanilantie 96, Nivala. Kysy lisää mervi(at)hevostaitoakatemia.fi tai 0400184030. Ilmoittautuminen on sitova. Sen voi perua kahta viikkoa ennen tai hankkia tilalleen toisen osallistujan. Varausmaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa.
Ilmoittautuminen onnistuu maksamalla varausmaksun verkkokaupan kautta.