Verkkokurssit

Palaute ensimmäisestä verkkokurssistamme, joka täyttyi nopeasti!

”Osallistuin Hevostaito Akatemian ensimmäiselle verkkokurssille ja suosittelen ko. kurssia lämpimästi aivan jokaiselle. Ei ole väliä, onko hevonen nuori ja kokematon vai pitkälle koulutettu kisapeli, koska vaihtelu arjen rutiineissa piristää varmasti jokaista.

Tehtävät ja videot olivat erittäin selkeitä. Se, että videoilla tehtävät näytettiin kolmella eri hevosella, auttoi näkemään miten hevoset voivat reagoida eri tavalla ja täten ennen kuin itse lähti kokeilemaan tehtäviä, oli hyvät työkalut erilaisten reaktioiden varalle.

Mervin aktiivisuudelle täys kymppi. Hän on jaksanut koko kurssin ajan vastailla kysymyksiimme ja neuvoa jokaista, joka on jotain vinkkiä kaivannut. En olisi ikinä uskonut saavani näin hyvää palvelua ja neuvontaa verkkokurssilla.

Olen videoinut omia harjoituksia ja suosittelen sitä myös muille. Videoista on helpoin nähdä omat virheensä.
Omalla kohdalla videoilta paljastui, etten pidä omasta tilastani riittävästi huolta ja kun aloin kiinnittää tähän huomiota yhteistyö tuli entistä mukavammaksi.

Täällä myhäilee tyytyväinen nuoren hevosen omistaja. Kurssi oli takuulla joka euron arvoinen ja vielä paljon enemmänkin. ˂3 Kiitos Mervi ˂3 ”

Kirsin palaute selkään nousu verkkokurssista:

Kiitokset selkäännousukurssista!! Mun pikkumusta on ollu alusta saakka sellainen hiippailija selkäännousussa, ei vaan ymmärtänyt olla paikoillaan aina, vaikka ei varsinaisesti häipynyt paikaltakaan. Ärsyttävä tapa. Yritin korjata peruutuksella, mutta tällehän peruutus ei ole mikään ”tehtävä”, joten ei toiminut huonostikaan. Mutta yhden ohjan pysähdys -konsti ratkaisi homman noin 5 minuutissa ja se oli siinä. Ja vaikutus on ollut pysyvä siitä lähtien. Hävettävän helppoa, kun oli oikea niksi käytössä. Eli vielä kerran paljon kiitoksia!! Oot sinä kyllä velho 🙂

Hevostaito Akatemian verkkokauppa on avattu!

Kurssimme ovat kasvaneet niin suosituiksi, että niissä käy osallistujia jo 500 km säteeltä. Jotta osallistuminen olisi helpompaa kauempaakin, päätimme tehdä teille tarjolle myös verkkokursseja. Jos olet jo käynyt maastakäsittelykurssejamme, voit kerrata siellä opittuja asioita verkkokurssimme avulla. Ensimmäinen verkkokurssimme täyttyi nopeasti ja keräsikin mahtavat 300 kurssi-ilmoittautumista!

Verkkokurssin avulla tehtäviin voi palata milloin tahansa. Kurssin aikana on myös mahdollista kysyä, miten oman hevosen kanssa kannattaisi toimia. Tämä onkin ollut suuri etu hevosia kotona kouluttaessa.

Maastakäsittelyn verkkokurssi pitää sisällään yksinkertaisia, helppoja ja erittäin hyödyllisiä maastakäsittelyharjoituksia, joita käytämme päivittäin hevosia käsitellessämme ja kouluttaessamme. Harjoitusten tavoite on luoda hevoseen hyvä suhde ja opettaa hevoselle hyviä käytöstapoja talutuksessa. Harjoituksilla voi myös korjata joitain käytösongelmia sekä välttää ongelmien muodostumista. Näillä harjoituksilla korjaamme suurimman osan maastakäsin ilmenevistä käytösongelmista hevosia kouluttaessamme.

Rentous on yksi tärkeimpiä asioita hevosia käsitellessä ja kouluttaessa. Ensimmäisellä kurssilla opit myös, mitä asioita pitää ottaa huomioon, jotta hevosesta voidaan kouluttaa rento ja rauhallinen kumppani. Sellainen, joka haluaa tehdä asioita kanssasi.

Kurssi sisältää käytännönharjoituksia erilaisten hevosten kanssa sekä lyhyen teorian hevosen kouluttamisesta. Hevosen kouluttaminen on helppoa, kun on selkeät ja yksinkertaiset ohjeet mitä, miten ja miksi.

Tulossa on verkkokursseja myös muista aiheista!

Mitä tarvitset osallistumiseen

Tarvitset vain toimivan verkkoyhteyden, pääsyn verkkokurssillemme ja mahdollisuuden katsoa videoita sitä kautta. Voit siis halutessasi katsoa videoita myös kännykältäsi hevosen koulutuksen lomassa. Myös hevonen, jolla voit harjoitella auttaa toki harjoitusten omaksumisessa. Maastakäsittelykursseilla narupäitset ja koulutusnaru ovat myös eduksi, mutta eivät välttämättömiä.

Miten kauan voit opiskella

Kurssimateriaalit ovat katsottavissa puoli vuotta, joten sinulla on hyvin aikaa myös palata kertaamaan tehtäviä kurssialustalle silloin, kun tarvitsee.

Miten pääset mukaan

Sivun yläreunasta ”Kauppa” -painikkeesta pääset verkkokauppaamme. Valitse sieltä sinua eniten kiinnostava verkkokurssi. Tervetuloa mukaan!

Jos olet jo ostanut oman kurssisi, löydät ne kohdasta ”Omat kurssit”.

 

Peruutusharjoitus