Verkkokurssit

Hevostaito Akatemian ensimmäisen verkkokurssin ilmoittautuminen on nyt aloitettu!

Kurssimme ovat kasvaneet niin suosituiksi, että niissä käy osallistujia jo 500 km säteeltä. Jotta osallistuminen olisi helpompaa kauempaakin, päätimme tehdä teille tarjolle myös verkkokurssin. Jos olet jo käynyt maastakäsittelykurssejamme, voit kerrata siellä opittuja asioita verkkokurssimme avulla.

Ensimmäinen verkkokurssi pitää sisällään yksinkertaisia, helppoja ja erittäin hyödyllisiä maastakäsittelyharjoituksia, joita käytämme päivittäin hevosia käsitellessämme ja kouluttaessamme. Harjoitusten tavoite on luoda hevoseen hyvä suhde ja opettaa hevoselle hyviä käytöstapoja talutuksessa. Harjoituksilla voi myös korjata joitain käytösongelmia sekä välttää ongelmien muodostumista. Näillä harjoituksilla korjaamme suurimman osan maastakäsin ilmenevistä käytösongelmista hevosia kouluttaessamme.

Rentous on yksi tärkeimpiä asioita hevosia käsitellessä ja kouluttaessa. Ensimmäisellä kurssilla opit myös, mitä asioita pitää ottaa huomioon, jotta hevosesta voidaan kouluttaa rento ja rauhallinen kumppani. Sellainen, joka haluaa tehdä asioita kanssasi.

Kurssi sisältää käytännönharjoituksia erilaisten hevosten kanssa sekä lyhyen teorian hevosen kouluttamisesta. Hevosen kouluttaminen on helppoa, kun on selkeät ja yksinkertaiset ohjeet mitä, miten ja miksi.

Kurssilla opit mm.:

  • miten koulutat hevosesta hyväkäytöksisen talutuksessa
  • miten sinun tulee kouluttaa hevosta, jotta siitä saadaan rento ja ihmiseen keskittynyt
  • miten harjoitusten avulla saat luotua hevoseen hyvän suhteen, jossa hevonen voi kunnioittaa ja luottaa ihmiseen
  • miten opetat hevoselle uusia asioita
  • mitä eroja on herkän ja vähemmän herkän hevosen kouluttamisessa
  • kouluttamaan hevoselle narun päässä erilaisia tehtäviä
  • opettamaan hevoselle ihmisen tilan kunnioittamista
  • opettamaan hevosen seuraamaan sinua löysällä narulla ja jopa ilman naruja
  • mikä on paine ja miten sitä käytetään hevosen kouluttamisessa
  • miten hevonen opetetaan seisomaan rennosti paikoillaan

Mitä tarvitset osallistumiseen

Tarvitset vain toimivan verkkoyhteyden, pääsyn ja tunnukset Facebookiin ja mahdollisuuden katsoa videoita sitä kautta. Voit siis halutessasi katsoa videoita myös kännykältäsi hevosen koulutuksen lomassa. Myös hevonen, jolla voit harjoitella auttaa toki harjoitusten omaksumisessa.

Mitä se maksaa

Tälle ensimmäiselle kurssille pääset mukaan niinkin edullisesti kuin 39€! Kurssin normaali hinta on 69€. Tälle kurssille voit ilmoittautua mukaan 17.11.2019 asti.

Miten pääset mukaan

Lue lisää ja ilmoittaudu https://hevostaitoakatemia.fi/koulutukset/verkkokurssi-hevosen-maastakasin-kouluttamisesta/

 

Peruutusharjoitus