Verkkokurssit

Hevostaito Akatemian ensimmäiset verkkokurssit tulossa vielä tänä vuonna!

Kurssimme ovat kasvaneet niin suosituiksi, että niissä käy osallistujia jo 500 km säteeltä. Jotta osallistuminen olisi helpompaa kauempaakin, päätimme tehdä teille tarjolle myös verkkokurssin. Jos olet jo käynyt maastakäsittelykurssejamme, voit kerrata siellä opittuja asioita verkkokurssimme avulla.

Ensimmäinen verkkokurssi pitää sisällään yksinkertaisia, helppoja ja erittäin hyödyllisiä maastakäsittelyharjoituksia, joita käytämme päivittäin hevosia käsitellessämme ja kouluttaessamme. Harjoitusten tavoite on luoda hevoseen hyvä suhde ja opettaa hevoselle hyviä käytöstapoja talutuksessa. Harjoituksilla voi myös korjata joitain käytösongelmia sekä välttää ongelmien muodostumista. Näillä harjoituksilla korjaamme suurimman osan maastakäsin ilmenevistä käytösongelmista hevosia kouluttaessamme.

Rentous on yksi tärkeimpiä asioita hevosia käsitellessä ja kouluttaessa. Ensimmäisellä kurssilla opit myös, mitä asioita pitää ottaa huomioon, jotta hevosesta voidaan kouluttaa rento ja rauhallinen kumppani. Sellainen, joka haluaa tehdä asioita kanssasi.

Kurssi sisältää käytännönharjoituksia erilaisten hevosten kanssa sekä lyhyen teorian hevosen kouluttamisesta. Hevosen kouluttaminen on helppoa, kun on selkeät ja yksinkertaiset ohjeet mitä, miten ja miksi.

Videot ovat jo editoitavana. Lisää tietoa tulee pian!

Peruutusharjoitus