HPT Hevostaito-osaaja®

Sannan ihana palaute Hevostaito-osaajakursseista sähköpostin päätteeksi <3 :

”Pitääpä vielä todeta, että ennakko-odotukset tälle heppataito-kurssille oli ihan kovat, mutta odotuksiin nähden on kyllä ollut huimasti vielä paljon paljon paremmat!!! Aivan mahtavaa, kun saa sekä selkeät yksinkertaiset teoriat, että erittäin yksityiskohtaiset käytännön ohjeet kädestä pitäen (for dummies😊)! Omien otusten kanssa on ollut tosi helppoa, ihan pienillä säädöillä käytöstä saanut muokattua parempaan, josko nyt kukaan ei ongelmallinen ole ollutkaan, mutta mm.satulointiin ja yhden tyypin kiinniottamisiin saatu todella pienillä asioilla suuria muutoksia. Että suuri kiitos sinulle!”

Kouluttaudu hevostaito-osaajaksi!

HPT Hevostaito-osaaja® on hevosalan täydennyskoulutus. Se on suunnattu niin hevosalan ammattilaisille kuin harrastajillekin. Harrastaja saa helppoutta oman hevosensa käsittelyyn ja ammattilainen työhönsä. Voit myös aloittaa omien kurssien pitämisen koulutuksen avulla. Hevostaito-osaajakoulutuksen kaikki koulutusjaksot käynyt osaa opettaa hevosen koulutustaitoja myös eteenpäin omille asiakkailleen. Omasta hevosesta haaveileva oppii kursseilla tärkeitä taitoja tulevan oman hevosen käsittelyyn tai nykyisen tunti- tai vuokrahevosen kanssa toimimiseen.

Koulutus on järjestetty niin, että viikonloput on suunnattu sekä harrastajalle että ammattilaiselle. Opiskelija voi käydä kaikki tai yksittäisiä koulutusviikonloppuja. Kaikki koulutusviikonloput käynyt opiskelija, joka myös suorittaa etätehtävät, tentit ja käytännönkokeet hyväksytysti saa todistuksen käydystä HPT Hevostaito-osaajakoulutuksesta® ja voi käyttää nimikettä ja koulutuksen logoa omassa markkinoinnissaan. Koulutusviikonloppuja on n. yksi kuukaudessa syksystä kevääseen. Yhteensä koulutusviikonloppuja on seitsämän.

Ammattilainen saa kurssilta hyvät eväät tuoda hevosen koulutustaitoja mukaan omaan työhönsä niin hevosten koulutuksessa kuin asiakkaidensa opetuksessakin.

Kurssilla opit kouluttamaan hevostasi sen ymmärtämällä tavalla, opit kouluttamaan hevoselle hyviä käytöstapoja, opit kouluttamaan pois lievää ongelmakäytöstä, opit, miksi hevonen tekee asioita, opit myös sen, miten saat hevosen tekemään asioita mielellään ihmisen pyyntöjen mukaan. Opit lisäksi hyviä valmennustaitoja sekä omasta jaksamisesta ja terveydestä huolehtimista.

Käymme asioita luennoilla teoriassa sekä hevosen kouluttamista runsaasti käytännössä demojen ja käytännönharjoitteiden avulla yhdistäen tutkitun teoriatiedon käytäntöön. Pääset tutustumaan ongelmallisten hevosten kouluttamiseen ja osallistumaan siihen halutessasi myös itse. Voit ottaa kursseille mukaan oman hevosesi tai hankkia lainahevosen, jossa on enemmän haastetta. Opiskelija, joka haluaa valmistua HPT Hevostaito-osaajaksi®, tarvitsee projektihevosen (oma tai lainattu).

Opiskelijoita on kouluttamassa mm. Hevostaitoliiton Mia Jurvala, hevosen käyttäytymisen asiantuntija Jenni Hakosalo, NLP valmentaja Lilli Vanhatalo sekä hevostaitokouluttaja Mervi Pakola Hevostaito Akatemiasta.

HPT Hevostaito-osaaja® on rekisteröity tavaramerkki. Sen saavat käyttöönsä kaikki koko koulutuksen käyneet, jotka ovat myös tehneet etätehtävät, tentit ja käytännön näytöt hyväksytysti.

Nivalan kurssin karsinavaraukset, oman majoituksen varaus ja kurssi-ilmoittautumiset Merville 0400184030 tai mervi(at)hevostaitoakatemia.fi. Omat eväät! Keittiö vapaasti käytettävissä.

Hinnasto

Nivala 2018-2019

  • Kurssi 390€ / viikonloppu (sis. alv 24%)
  • Päiväkarsina sisältyy hintaan
  • Yökarsina 20€/yö
  • Oma yö päärakennuksessa 20€/yö
  • Hevosen vuokra 20€/päivä (vain muutama hevonen varattavissa)

Forssa 2019-2020

  • Kurssi 390€ / viikonloppu (sis. alv 24%)
  • Yökarsina 15€/yö (omat heinät mukaan)
  • Hevosen vuokra

Tentit ja näytöt

Välitenttejä/näyttöjä on yhteensä kolme. Niitä voivat suorittaa kaikki koulutusviikonloput käyvät, jotka haluavat koulutuksesta todistuksen. Tenttimaksu on 30€/tentti. Viimeinen eli valmennusnäyttö tehdään vasta viimeisen kurssiviikonlopun jälkeen. Muut voi suorittaa jo koulutuksen aikana, jos käy kurssit järjestyksessä.

Kurssimaksun laskutus

Kurssimaksu maksetaan ennen kurssia sähköpostiin tulevalla laskulla. Jos kurssi perutaan kahden viikon sisällä kurssiviikonlopusta, kurssimaksua ei palauteta. Jos kurssi jätetään perumatta, kurssimaksu laskutetaan kokonaisuudessaan. Voit kuitenkin hankkia tilallesi toisen kurssilaisen.

Koulutus on mahdollista maksaa myös osissa. Tällöin hintaan lisätään pieni laskutuslisä (5€/lasku).

Lisätietoja

Nivalan kurssi pidetään 2018-2019 Hevostaitokeskuksessa http://hevostaitokeskus.fi Taanilantie 96, 85540 Nivala. Koulutuskalenterista löydät yksityiskohtaisemmin eri kurssiviikonloppujen sisällön.

Forssan kurssi 2019-2020 pidetään Kuuman kartanossa Forssassa. http://kuumankartano.fi/  

Lisää videoita Hevostaito Akatemian hevosen koulutuksen hedelmistä löytyy sivulta http://www.hevostaitokeskus.fi/videot/

Kuvallisia asiakkaiden referenssejä http://www.hevostaitokeskus.fi/referenssit/

Ilmoittautumiset ja lisätietoja Merviltä 0400184030 tai mervi(at)hevostaitoakatemia.fi