Westernleiri Soinissa heinäkuussa

Ajankohta: 20.07.2019 - 21.07.2019

Ratsastusleiri Soinissa 20-21.7.2019
”Tämä on kurssi ratsukolle, joka haluaa parantaa perusasioiden suorittamista tai opettaa hevoselle uusia asioita. Paremmat siirtymiset, rennompi hevonen, keskittyneempi hevonen, hevosen motivointi, hevosen korjaaminen, pienempiin apuihin reagointi, uusien asioiden opettaminen jne.”

Leiri on tarkoitettu western harrastajille tai lajista kiinnostuneilla ja se pidetään lännenratsastuksen näkökulmasta. Opettajana toimii Hevostaitoakatemian Mervi Pakola.

Western leiri, jossa molempina päivinä 1,5-2 tuntia teoriaa ja valmennukset 2 ratsukon ryhmissä sisältäen. Max. ratsukkomäärä 10. Käytännönryhmissä onnistuu myös maastakäsittelytreenit tms. Mervi käy myös hevosten selässä opettamassa asioita hevosille ja näyttämässä ratsastajille, kuinka tehtävä suoritetaan, eli myös demoja tiedossa. Käytettävissä luentomateriaali, jonka voin näyttää PowerPoint esityksenä.

Majoittuminen Soinissa Torasjärven rannalla lomatalossa. Talo on kaikilla mukavuuksilla (sisä-wc, suihku, asianpesukone, ruoanlaittomahdollisuus ja tietenkin rantasauna)!
Käytössämme on kaksi ratsastuskenttää, hyvät maastot ja hevosille tallit/laitumet. Tallin tiluksilla on mahdollisuus myös hevosten uittamiseen.

Leirin hinta on 250€, sisältäen opetuksen, majoituksen ja oman hevosen vuokrapaikan leirin ajalle. Ruokahuolto on vielä mietinnän alla. Joko laitetaan ruoka paikanpäällä yhdessä tai järjestän meille lisäkäsiä ruokahuollon toteuttamiseen, jolloin hinta hieman nousee.

Tiinan tallilta on mahdollista vuokrata leirille myös hevonen, jolloin leirin hinta hieman nousee (270€/2vrk). Tarve hevosen vuokraamisesta ilmoitetaan minulle, niin hoidan asian eteenpäin.
Kuunteluoppilaaksi on mahdollista päästä 10€/pv hintaan. Kuunteluoppilaista tulevilla maksuilla tuetaan WerHa ry:n toimintaa.
Sitovat ilmoittautum
iset ja mahdolliset allergiat sähköpostilla 30.6 mennessä osoitteseen susanna.nygard@epshp.fi

Ilmoittautuneille tulee tarkemmin aikataulut ja muut ohjeet sähköpostitse. Leirin maksu tapahtuu 7.7 mennessä, tilitiedot tulevat ilmoittautuneille myöhemmin.

Etelä-Pohjanmaan WesternHarrastajat tukevat jäseniään 10€:n alennuksella leirihinnasta!