Western leiri Woodland ranchilla

Ajankohta: 17.07.2020 - 19.07.2020

 

.Peruutuspaikka vapaana!!

Western leiri Woodland ranchilla 17-19.7.2020

Osoite: Perämäentie 126, 61230 Luopa

Valmentamassa Hevostaito Akatemian Mervi Pakola. Tällä lännenratsastusleirillä pääset hevosalan monipuolisen ammattilaisen oppiin. Mervi on kisannut ja sijoittunut itsekouluttamillaan hevosilla lännenratsastuksen allround –lajeissa 2 ja 3 tasolla.

Lännenratsastuksen lisäksi Merviltä löytyy tietämystä niin hevosen kuin ihmisenkin biomekaniikasta (mm. Personal Trainer –koulutus, hevoshierojan ammattitutkinto), ratsastajan istunnasta (Centered Riding ohjaaja 1 taso) kuin hevosen oppimisteoriastakin.

Leirillä opit mm. lännenratsastusharjoituksia, joiden avulla hevonen saadaan tekemään asioita toivotulla tavalla ja liikkumaan terveellä tavalla. Tutustut monipuolisiin liikemekaniikkaharjoituksiin ja opit ratkaisemaan ongelmia. Opit mitä, miten ja miksi. Voimme myös tehdä kisatreeniä sitä toivovien kanssa. Esimerkiksi Trail –rataharjoitukset onnistuvat sillä tasolla olevien kanssa. Etenemme jokaisen ratsukon yksilölliseen tahtiin.

Leirille otetaan maksimissaan 8 ratsukkoa. Leirillä ratsastetaan kaksi kertaa päivässä. Keskitymme tällä leirillä käytännönharjoituksiin ja käymme vain vähän teoriaa.

Hintaa leirille tulee 390€/ ratsukko. Hinta sisältää opetuksen, majoituksen, trailradan vapaan käytön leirin aikana sekä hevoselle ylläpidon Woodland ranchilla. Ruokailu järjestetään joko omin eväin tai valmistetaan yhdessä jotakin. Vakuutukset ratsastaja on velvollinen hoitamaan itse.

Sitovat ilmoittautumiset 31.5 mennessä ja maksu WerHa ry:n tilille 15.6 mennessä (tilitiedot ilmoitetaan myöhemmin). Ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen susanna.nygard(at)epshp.fi