Verkkokurssi hevosen maastakäsin kouluttamisesta TÄYNNÄ!

Ajankohta: 04.11.2019 - 30.11.2019

Ensimmäinen verkkokurssimme hevosen kouluttamisesta maastakäsin on valmis ja TÄYNNÄ!! Kurssille on ilmoittautunut mahtavat yli 300 kurssilaista! 

Verkkokauppa ja verkkokurssialusta ovat työn alla. Kun ne valmistuvat, tulee tämäkin verkokurssi uudelleen tarjolle. Uusiakin kursseja on tulossa!

Kurssi sisältää teoriatietoa hevosen kouluttamisesta ja käytännönharjoituksia hevosten kanssa. Tämän kurssin harjoitukset ovat sellaisia, joita itse käytän arjessa päivittäin hevosten kanssa. Korjaan näillä myös suurimman osan narun päässä ilmenevästä ongelmakäytöksestä hevosilla. Yksinkertaisia ja helppoja harjoituksia, joita jokainen hevosen kanssa toimiva voi käyttää. Tavoitteena harjoituksilla on opettaa hevosille hyviä käytöstapoja ja luoda hevoseen hyvä suhde, jossa kunnioitetaan ja luotetaan molemminpuolin ja kommunikointi toimii.

Kurssilla opit:

  • miten koulutat hevosesta hyväkäytöksisen talutuksessa
  • miten sinun tulee kouluttaa hevosta, jotta siitä saadaan rento ja ihmiseen keskittynyt
  • miten harjoitusten avulla saat luotua hevoseen hyvän suhteen, jossa hevonen voi kunnioittaa ja luottaa ihmiseen
  • miten opetat hevoselle uusia asioita
  • mitä eroja on herkän ja vähemmän herkän hevosen kouluttamisessa
  • kouluttamaan hevoselle narun päässä erilaisia tehtäviä
  • opettamaan hevoselle ihmisen tilan kunnioittamista
  • opettamaan hevosen seuraamaan sinua löysällä narulla ja jopa ilman naruja
  • mikä on paine ja miten sitä käytetään hevosen kouluttamisessa
  • miten hevonen opetetaan seisomaan rennosti paikoillaan

Miten pääset mukaan

Tämä ensimmäinen kurssi toteutetaan Facebookissa ja se alkaa varsinaisesti 4.11. Pääset mukaan ilmoittautumalla verkkokurssille joko alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla mervi(at)hevostaitoakatemia.fi. Laita ilmoittautuessasi mukaan laskutustietosi eli posti- ja sähköpostiosoitteesi. Lähetän kurssista laskun sähköpostitse. Kun lasku näkyy maksettuna, lisään sinut kurssin Facebook -ryhmään, jossa sinua odottavat ensimmäiset kurssimateriaalit. Pääset siis aloittamaan opiskelun halutessasi välittömästi!

Seuraavat materiaalit lisään 4.11. ja siitä viikoittain niin, että kurssi kestää 5 viikkoa mukaan lukien jo ryhmästä löytyvät materiaalit. Vastaan kurssiin liittyviin kysymyksiinne kuitenkin vuoden loppuun saakka vähintään viikoittain. Kurssimateriaalit ovat kurssilaisten opiskeltavissa vähintään puoli vuotta.

Kurssille voi ilmoittautua mukaan niin kauan, kun on tilaa.

Mitä se maksaa

Tälle ensimmäiselle kurssille pääset mukaan niinkin edullisesti kuin 39€! Kurssin normaali hinta on 69€.

Mitä tarvitset osallistumiseen

Tarvitset vain toimivan verkkoyhteyden, pääsyn ja tunnukset Facebookiin ja mahdollisuuden katsoa videoita sitä kautta. Voit siis halutessasi katsoa videoita myös kännykältäsi hevosen koulutuksen lomassa. Myös hevonen, jolla voit harjoitella auttaa toki harjoitusten omaksumisessa.

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Kuva Tarja Kivirinta