HTO 4: Ongelmahevosten koulutus Pieksämäki

Ajankohta: 12.12.2020 - 13.12.2020 | La 12-18, Su 9-15

 

Aihe: Ongelmahevosten kouluttaminen

Kurssin vetäjä: Hevostaitokouluttaja Mervi Pakola

Paikka: Mäenpään Kartano, Pohosjoentie 10, Pieksämäki

Tänä viikonloppuna keskitymme ongelmahevosiin, hevosongelmiin. Siihen, miten niitä koulutetaan. Perehdymme myös ongelmakäytöksen syihin, koska jos niitä ei poisteta, ongelmakäytös ei poistu kokonaan. Mielestäni iso osa selkeästi ongelmallisista hevosista, erityisesti moniongelmaisista, on kipeitä, joten tänä viikonloppuna tutustutaan myös hevosen kivun tunnistamiseen. Jotta hevoset saisivat tarvitsemaansa apua mahdollisimman nopeasti, kivun tunnistaminen on hyvin tärkeää jokaiselle hevosen käsittelijälle.

Kurssi rakentuu kurssille tulevien hevosten mukaan. Koulutamme pois ongelmia, joita kyseisillä hevosilla on. Kurssille toivotaan siis mukaan hevosia, joilla on jonkin asteisia käytösongelmia. Erityisesti toivotaan useita lastausongelmaisia, koska niitä on paljon ja on erittäin hyödyllistä oppia kouluttamaan hevonen lastautumaan hyvin. Tällä kurssilla pääset myös oppimaan, miten hevonen opetetaan lastautumaan lähettämällä.

Otamme tälle kurssille hevosia myös ulkopuolelta. Eli, jos haluat ongelmallisen hevosesi kurssille koulutettavaksi, ota yhteyttä. Kurssilaiset kouluttavat hevosia minun valvonnassani. Omistaja pääsee halutessaan tälle kurssille kuunteluoppilaaksi hintaan 50€/päivä.

Kysy minulta, olisiko oma hevosesi tai lainaamasi hevonen sopiva kurssille. Tästä tulee mielenkiintoinen viikonloppu!

Hinnasto Lahti 2019-2020

  • Kurssi 390 € / viikonloppu (sis. alv 24%)
  • Päiväkarsina 15€
  • Yökarsina la-su 25€
  • Vuokrahevonen 30€/päivä, 50€/viikonloppu + 25€/yökarsina

 

Lisätietoja kurssikokonaisuudesta: https://hevostaitoakatemia.fi/koulutus/hpt-hevostaito-osaaja/

Kysy lisää puhelimitse 0400184030 (whatsapp tavoittaa parhaiten) tai mervi(at)hevostaitoakatemia.fi.

Koulutukseen ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen on sitova. Pidämme oikeuden veloittaa peruuttamattomat ilmoittautumiset.

Lomakkeen tietoja käytetään tiedotukseen ja laskutukseen. Saat tietosi pois rekisteristä laittamalla sähköpostia asiasta osoitteeseen mervi(at)hevostaitoakatemia.fi.