HTO 2: Hevosen oppiminen, kouluttaminen ja motivointi Jokioinen

Ajankohta: 28.09.2019 - 29.09.2019 | La 12-18, Su 10-16

 

Aihe: Hevosen oppiminen, kouluttaminen ja motivointi

Kurssin vetäjä: Mervi Pakola

Lisää teoriaa hevosen kouluttamisesta ja lajityypillisestä käytöksestä. Kunnioitus ja luottamus sekä miten ne ansaitaan. Demoja maastakäsin ja pyöröaitauksessa. Paljon käytännönharjoituksia hevosten kanssa. Koko kurssikokonaisuuden käyvät tekevät kotona tehtäviä oman projektihevosensa kanssa ja kuvaavat tekemistään. Käymme näitä kurssilla läpi ja opettelemme lisää. Erilaisia hevosia toivotaan kurssille. Jälleen toivomme myös sellaisia, joiden kanssa näissä harjoituksissa on vielä paljon harjoiteltavaa. Näin opitte eniten. Tälle kurssille ei kannata ottaa tallin helpointa hevosta. 🙂 Myös nuoret hevoset sopivat hyvin tälle kurssille.

Tämä kurssiviikonloppu painottuu käytännönharjoituksiin kurssihevosten kanssa. Kurssilla tehdään harjoituksia, joilla voi opettaa hevoselle toivottuja käytöstapoja, korjata ongelmakäytöstä ja parantaa suhdetta hevoseen. Opit kurssilla, miten hevosesta koulutetaan rento ja luottavainen kumppani.

Kurssi pidetään Jokioisella Kuuman Ratsutilalla. Hinnasto ja lisätietoja: https://hevostaitoakatemia.fi/koulutus/hpt-hevostaito-osaaja/

Ilmoittaudu lomakkeen kautta, puhelimitse 0400184030 tai mervi(at)hevostaitoakatemia.fi.

Koulutukseen ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen on sitova. Pidämme oikeuden veloittaa peruuttamattomat ilmoittautumiset.

Lomakkeen tietoja käytetään tiedotukseen ja laskutukseen. Saat tietosi pois rekisteristä laittamalla sähköpostia asiasta osoitteeseen mervi(at)hevostaitoakatemia.fi.