HPT Hevostaitoratsastus® -kurssi

Ajankohta: 17.09.2019 - 26.11.2019 | klo 17-20.30

TÄYNNÄ!!

 

HPT Hevostaitoratsastus® -kurssi alkaa syyskuussa HPT Hevostaitokeskuksessa Nivalassa!

Valmennusten aika on rajallista, joten jos haluat intensiivisempää opetusta, tässä on vastaus!

Kesto kuusi kertaa. Ryhmän tapaamiset ovat joka toinen viikko tiistai-iltana klo 17 alkaen. Kurssi-illat sisältävät ratsastusvalmennuksia, demoja, teoriaa sekä toisten valmennusten ja hevosten koulutusten seuraamista. Enimmäkseen opiskelemme käytännössä hevosten kanssa. Tähän otetaan pieni ryhmä (4-6 ratsukkoa). Valmennukset 1-3 hevosen ryhmissä. Oma tai lainahevonen oltava. Meillä ei ikävä kyllä ole hevosia lainattavaksi tälle kurssille.

Tämä sopii sinulle, jolla on oma hevonen ja haluat oppia hevosen motivoinnista ja eteenpäin kouluttamisesta. Sopii myös nuoren hevosen tai entisen ravurin omistajalle. Minä koulutan hevosia apunanne. Vielä osaamattoman hevosen kanssa opit, miten opetat sille uusia asioita, jotta se tekisi tehtävät tulevaisuudessa rennosti, pienin avuin ja mielellään. Osaavammalla hevosella opit, miten saat parannettua sen jo osaamia tehtäviä, miten saat sen motivoitua tekemään asioita, miten saat hevosen herkemmäksi avuille tai rennommaksi ja kuuliaisemmaksi. Mitkä tehtävät parantavat hevosen suoruutta, notkeutta ja askellajien laatua. Miten opetat hevosen liikkumaan erilaisissa muodoissa, kuten eteenalas –venyttäen tai eri asteisesti kooten. Miten istuntaa voi käyttää apuna hevosen avuille herkistämisessä. Miten opetat hevoselle avot, sulut, pohkeenväistöt, vaihdot jne. Hevosten mukaan edeten. Alkeista vaativampiin tehtäviin.

Jos kaipaat intensiivisempää ratsastuskurssia oman hevosesi kanssa, niin tämä on kurssi sinulle. Jos haluat, että sinulle selitetään, miksi, miten ja mitä, niin tule mukaan!

Tiedettä ja käytäntöä hevosen kouluttamisen ja ratsastamisen taustalla, istuntaa, koulu- ja lännenratsastusta riippuen kurssihevosista, hevosen biomekaniikkaa, hevosen lihashuoltoa jne. siinä aiheita, mitä kurssilla käydään. Toiveita aiheista saa esittää.

Kurssin hinta 270€ (Hevostaitokeskuksen tallilaiset 250€). Hinta sisältää 6 ratsastusvalmennusta (tai hevosen koulutusta), teoriaa, demoja ja hevosen päiväkarsinan. Sitova ilmoittautuminen tapahtuu varausmaksulla 50€, joka laskutetaan ja vähennetään kurssihinnasta. Osallistujan peruessa varausmaksua ei palauteta. Loput kurssihinnasta voi maksaa myös osissa.

Kurssipäivät 17.9, 1.10, 15.10, 29.10, 12.11. ja 26.11. Muutokset kurssipäivissä sovitaan ryhmän kanssa.

Ilmoittaudu 0400184030 tai mervi(at)hevostaitoakatemia.fi tai tämän ilmoituksen kautta. Paikkoja vähän!

Koulutukseen ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen on sitova. Pidämme oikeuden veloittaa peruuttamattomat ilmoittautumiset.

Lomakkeen tietoja käytetään tiedotukseen ja laskutukseen. Saat tietosi pois rekisteristä laittamalla sähköpostia asiasta osoitteeseen mervi(at)hevostaitoakatemia.fi.