Hevosen maastakäsittelyn 1 kurssi Mikkelissä

Ajankohta: 13.03.2020

Wanhan-Tuukkalan Tallilla järjestetään hevosen maastakäsittelyn 1-tason kurssi perjantaina 13.3.2020 klo. 16.30 alkaen. Kurssin kesto n. 4h, joka sisältää teoriaa, sekä käytännön harjoituksia. Kurssille voi osallistua hevosen kanssa tai kuunteluoppilaana. Kurssin kouluttajana toimii Mervi Pakola, Hevostaito Akatemiasta.

Kurssi soveltuu kaikille hevosten kanssa maastakäsittelystä kiinnostuneille ja jo kokeneemmillekin maastakäsittelijöille, jotka haluavat parantaa taitojaan ja oppia vieläkin paremmin ymmärtämään hevostaan.

Kurssilla opetellaan mm.
– Hevosen käyttäytymistieteitä, lajinomaista käyttäytymistä ja erityispiirteitä (selittää, miksi hevonen tekee asioita)
– Hevosen oppimista (miten hevonen oppii, miten sitä motivoidaan jne..)
– Hevosen kouluttamista teoriassa ja käytännössä
– Hevosen luottamuksen ja kunnioituksen ansaitsemista (miten saat rennon ja luottavaisen hevosen, joka viihtyy kanssasi)

Käytännön osuudessa harjoitellaan, miten korjata hevosta, jos se käyttäytyy epätoivotulla tavalla sekä miten kerrotaan hevoselle, mikä on toivottua käytöstä. Kurssilla hevosista koulutetaan helposti käsiteltäviä kumppaneita, jotka seuraavat taluttajiaan mielellään, rennosti, löysällä narulla. Hevosille opetetaan arkipäivän käsittelyä helpottavia asioita.

Kurssin hinta:
Hevosen kanssa 90€
Kuunteluoppilaana 45€

Kurssin teoriaosuudet järjestetään lämpimissä sisätiloissa ja käytännön harjoitukset ulkokentällä, säänmukainen pukeutuminen!
Kurssiin ei sisälly tarjoiluja, tarvittaessa omat eväät mukaan.

Sitovat ilmoittautumiset 25.2.2020 mennessä osoitteeseen varaukset@wanhatuukkala.fi.
Ilmoittautumisvahvistuksessa saat tarkemmat maksutiedot kurssista, maksut 26.2.2020 mennessä.

Tapahtuma Facebookissa https://www.facebook.com/events/478370483071152/