Päiväys ja aika
10.12.2022 - 11.12.2022
12:00 - 15:00

Tapahtumapaikka
HPT Hevostaitokeskus

Kategoriat


HTO4

Aihe: Ongelmahevosten kouluttaminen

Kurssin vetäjä: Hevostaitokouluttaja Mervi Pakola

Paikka: HPT Hevostaitokeskus, Taanilantie 96, Nivala

Tänä viikonloppuna keskitymme ongelmahevosiin, hevosongelmiin. Siihen, miten niitä koulutetaan. Perehdymme myös ongelmakäytöksen syihin, koska jos niitä ei poisteta, ongelmakäytös ei poistu kokonaan. Mielestäni iso osa selkeästi ongelmallisista hevosista, erityisesti moniongelmaisista, on kipeitä, joten tänä viikonloppuna tutustutaan myös hevosen kivun tunnistamiseen. Jotta hevoset saisivat tarvitsemaansa apua mahdollisimman nopeasti, kivun tunnistaminen on hyvin tärkeää jokaiselle hevosen käsittelijälle.

Kurssi rakentuu kurssille tulevien hevosten mukaan. Koulutamme pois ongelmia, joita kyseisillä hevosilla on. Kurssille toivotaan siis mukaan hevosia, joilla on jonkin asteisia käytösongelmia. Erityisesti toivotaan useita lastausongelmaisia, koska niitä on paljon ja on erittäin hyödyllistä oppia kouluttamaan hevonen lastautumaan hyvin. Tällä kurssilla pääset myös oppimaan, miten hevonen opetetaan lastautumaan lähettämällä.

Otamme tälle kurssille hevosia myös ulkopuolelta. Eli, jos haluat ongelmallisen hevosesi kurssille koulutettavaksi, ota yhteyttä. Kurssilaiset kouluttavat hevosia minun valvonnassani. Omistaja pääsee halutessaan tälle kurssille kuunteluoppilaaksi hintaan 50€/päivä.

Päivien kesto 6 tuntia. La klo 12-18. Su klo 9-15.

Kysy minulta, olisiko oma hevosesi tai lainaamasi hevonen sopiva kurssille. Tästä tulee mielenkiintoinen viikonloppu!

Hinnasto Nivala 2022-2023

    • Kurssi 390 € / viikonloppu (sis. alv 24%)
    • Hevosen majoitus ilmainen (1 yö)
    • Oma yö päärakennuksessa 30 €/yö

Lisätietoja kurssikokonaisuudesta: http://hevostaitoakatemia.fi/koulutus/hpt-hevostaito-osaaja/

Kysy lisää ja ilmoittaudu puhelimitse 0400184030 (Whatsapp tavoittaa parhaiten) tai mervi(at)hevostaitoakatemia.fi.